02. Pokémon GO

Pokémon Go Tips: Generasjon 2


Generasjon 2 i Pokémon Go har vært ute en stund, og ettersom jeg skrev om generasjon 1, skal jeg gjøre dette for nåværende generasjon også, siden det har kommet noen ønsker om dette på mailen min.

Det er jo mye nytt som skjer nå! Men det er mye man samtidig kan gjøre for å forberede seg til de kommende generasjonene, og det skal jeg gå gjennom her.  

 EVOLUTION ITEMS: 
Pokémon Go har innført evolution items med oppdateringen av den nye generasjonen. Det vil si at du må ha disse tingene for å utvikle disse pokémonene. Disse får du på dag 7 av din 7 day streak, og en sjelden gang i blant får du dem ved å spinne poké stops, men på den syvende dagen er du garantert et item. 

Det er 5 evolution items per i dag, men det kommer nok flere, hvis vi skal følge tråden fra 3DS-spillene. 

Disse kan du få, og hvilke pokémon du kan bruke de på: 

 • Metal Coat
  • Onix til Steelix
  • Scyther til Scizor
 • King's Rock
  • Poliwhirl til Politoed
  • Slowpoke til Slowking
 • Sun Stone
  • Gloom til Bellossom
  • Sunkern til Sunflora
 • Up-Grade
  • Porygon til Porygon2
 • Dragon Scale
  • Seadra til Kingdra

 EEVOLUTIONS - UMBREON OG ESPEON: 
Som du kan med Vaporeon, Flareon og Jolteon, kan du med Umbreon og Espeon, navngi Eevee'n din, slik at du får de nye utviklingene. Dette fungerer kun en gang, so make it count! 

Men dersom du allerede har gjort dette, er det likevel en metode for hvordan du får Umbreon og Espeon. Dette gjør du: 
1. Sett Eevee som din buddy-pokémon
2. Gå 10 KM med Eevee
3. Hvis du vil ha Umbreon, utvikle Eevee på kveldstid. 
4. Hvis du vil ha Espeon, utvikle Eevee på dagtid. 

 EGG: 
Ny generasjon, flere egg! Her har du en oversikt over de ulike pokémonene du får i de forskjellige eggene. 

 BERRIES: 
Det er kommet 2 nye berries til spillet. Pinap berry, og nanab berries, og sammen med Razz berries har vi nå 3 alternativer. 

Pinap berries gir deg dobbelt så mye candy, når du fanger en pokémon. Nice! Selv bruker jeg disse veldig mye, spesielt på pokémon jeg ikke møter ofte.

Mens Pinap berries gir deg dobbelt så mye candy, gjør Nanab berries at pokémon roer seg ned litt mer. Etter at gen 2 kom, har nemlig pokémon begynt å bevege seg på skjermen, i alle slags mønster. Noen går høyt opp, og så ned, mens andre surrer rundt i åttetall eller sikk-sakk bevegelser. 

 TRANSFERS: 
Visste du at du kan overføre flere pokémon på én gang? Det ble mulig for en stund tilbake. Jeg oppdaget det av ren tilfeldighet, og er overlykkelig over denne muligheten. 

Alt du trenger å gjøre er å holde fingen din på en pokémon, og den blir markert i listen. Når det er gjort kan du trykke på alle du vil overføre, og sende dem avgårde til grinderen...ja, nei, professoren altså...ehe.

 SLIK FÅR DU DE ULIKE UTVIKLINGENE TIL TYROGUE: 
Tyrouge, på lik linje som Eevee, kan utvikle seg til flere forskjellige pokémon, men til forskjell fra Eevee, hvor utviklingene går på sjanse, kan du vite hva du får, når du utvikler Tyrogue. Det kan du enkelt sjekke ved å appraise den. 

Hvis attack er best, får du Hitmonchan. 
Hvis defense er best, får du Hitmonlee.
Hvis stamina er best, får du Hitmontop.

Selv har jeg en Tyrogue akkurat nå, som har best attack, og kommer ikke til å utvikle denne, fordi jeg heller vil ha Hitmontop.

 SPAR CANDY! 
I tide til generasjon 4 kan du allerede nå spare opp candy til en hel del pokémon som vil få flere og egne utviklinger. Og er vi heldig vil Niantic Labs slippe ny generasjon hvert halvår (vi krysser fingrene). Om ikke må de underholde oss med flere events, da det virker som at dette skaper mest aktivitet for oss som spiller Pokémon Go.   

Her har dere en oversikt over pokémon dere allerede nå kan spare candy til. Mange av dem er ikke så enkle å få tak i, slik som Porygon, Lickitung, og Togepi. Samtidig er mange av de altfor enkle å skaffe candy til, slik som Murkrow og Swinub. 

Pokémon du kan spare candy til nå:
Murkrow → Honchkrow
Aipom → Ambipom
Misdreavus → Mismagius
Magneton → Magnezone
Lickitung → Lickilicky
Rhydon → Rhyperior
Tangela → Tangrowth
Electabuzz → Electivire
Magmar → Magmortar
Togetic → Togekiss
Eevee → Leafeon, Glaceon
Gligar → Gliscor
Piloswine → Mamoswine
Porygon2 → Porygon-Z

Disse kommer i gen 4, mange av dem er vanskelig å finne, og hvis du vil fylle opp dexen din fort når generasjonen er ute, er dette veien å gå

 BUDDY-SYSTEMET: 
Før gen 2 kom, ble buddy-systemet introdusert til oss. Dette betyr at du kan ha en pokémon som din buddy, og den vil finne candy når du har gått et antall KM med den. Den finner bare 1 candy, men det er en god funksjon likevel, ettersom det kan være en måte å få samlet inn candy til pokémon du ikke møter ofte, og som du vil utvikle. Men så er det også slik at det er forskjellige grenser for hvor mange kilometer du må gå for de forskjellige pokémonene, og her har du en oversikt over dette for gen 2. 

 TIDLIGERE INNLEGG OM POKÉMON GO: 
GEN 1: Candy til utviklinger
GEN 2: Candy til utviklinger
GEN 1: Tips til Pokémon GO

Lurer du på noe? Spør! Jeg svarer etter beste evne.

Pokémon Go: Oversikt over candy for generasjon 2


Det har blitt etterspurt en oversikt over hvor mye candy man trenger for å utvikle pokémon fra generasjon 2, og det har jeg fikset! 
I bunnen finner du link til oversikten fra første generasjon, men merk dere at noen få pokémon har fått endringer her. Zubat trenger ikke lenger 50 candy for å bli Golbat, men 25. Jeg legger uansett ved notiser på dette i tidligere innlegg. 

 CANDY OVERSIKT: GENERASJON 2 

Chikorita → Bayleef → Meganium:

Cyndaquil → Quilava → Typhlosion

Totodile → Croconaw → Feraligatr

Sentret → Furret

Hoothoot → Noctowl

Ledyba → Ledian

Spinarak → Ariados

Zubat → Golbat → Crobat

Chinchou → Lanturn

Pichu → Pikachu → Raichu

Cleffa → Clefairy → Clefable


Igglybuff → Jigglypuff → Wigglytuff

Togepi → Togetic

Natu → Xatu

Mareep → Flaffy → Ampharos

Oddish → Gloom → Bellossom eller Vileplume

Marill → Azumarill

Poliwag → Poliwhirl → Politoed eller Poliwrath

Hoppip → Skiploom → Jumpluff

Sunkern → Sunflora

Wooper → Quagsire

Eevee → Vaporeon, Flareon, Jolteon, Umbreon eller Espeon

Slowpoke → Slowbro eller Slowking

Pineco → Forretress

Onix → Steelix

Snubbull → Granbull

Scyther → Scizor

Teddiursa → Ursaring

Slugma → Magcargo

Swinub → Piloswine

Remoraid → Octillery

Houndour → Houndoom

Horsea → Seadra → Kingdra

Phanpy → Donphan

Porygon → Porygon2

Tyrogue → Hitmonchan, Hitmonlee eller Hitmontop

Smoochum → Jinx

Elekid → Electabuzz

Magby → Magmar

Chansey → Blissey

Larvitar → Pupitar → Tyranitar

 OVERSIKT OVER CANDY TIL GENERASJON 1 

Generasjon 2 er på vei til Pokémon Go!Generasjon 2 er på vei til Pokémon Go, allerede denne uken! Er du spent? 

I følge Niantic vil den store oppdateringen til generasjon 2 innebære blant annet følgende: 

 OVER 80 NYE POKÉMON! 
Det vil komme mer enn 80 nye pokémon til spillet, som vi kan kjenne igjen fra the good old days, da vi spilte pokémon silver/gold/crystal. Vi får altså et gjensyn med Totodile, Chicorita og Cyndaquil! Men HVOR blir det av muligheten til å få fanget noen legendariske pokémon snart? Dette har vi ventet på lenge.

 NYE POKÉMON, NYE UTVIKLINGER! 
Nye pokémon, betyr nye utviklinger, og nye måter å utvikle på! Eevee skal nå kunne utvikle seg til Espeon og Umbreon, men hva annet kan vi forvente her? Chansey sin utvikling til Blissey. Gloom gir oss valget mellom Vileplume og Bellossom. Vi har en Seadra som kan utvikle seg til Kingdra. Slowking gir oss valget mellom Slowbro og Slowking. Mulighetene er mange!  Men utviklingene her, kommer ikke lett, noen av disse utviklingene vil kreve spesielle items, på lik linje som i spillene på gameboy. Vær derfor på utkikk etter nye items fra pokéstops!

 NYE BÆR! 
Det kommer flere alternativer til bær i spillet, som igjen har sine egne egenskaper. Pinap bær og Nanab bær! Nanab bær vil kunne senke farten på bevegeligheten til pokémonene du mater disse til, mens Pinap bærene gir deg DOBBELT så mye candy, hvis du klarer å fange pokémonen på det neste forsøket.

Utover disse tingene blir det også gjort noen endringer i interfacet, og det vil komme nye avatarer og en utvidet garderobe, men for meg er dette sekundært i forhold til alt det andre spennende som skjer! 

Ryktene sier spillets oppdatering vil være på plass innen 18.februar, og jeg tror ikke dette vil være en oppdatering som tar liten plass akkurat. So "BE - PRE - PARED!" som Scar synger i Løvenes konge. 


#pokémon #pokémongo #mobilspill #dataspill #oppdatering 

Så mye candy trenger du til utviklinger i Pokémon Go 

Jeg er tilbake fra Norges mest fantastiske sommerleir; Hypercamp! Jeg har altså vært ute på en liten øy i en uke, og har derfor verken blogget eller spilt Pokémon Go. Nå er jeg derimot tilbake, og jeg ser at dere har vært innom til tross for at det ikke har kommet noen nye oppdateringer fra meg. Noen av dere har stilt spørsmål mens jeg har vært borte, og de har jeg klart å svare på underveis, selv om jeg ikke har blogget. 

Jeg setter veldig stor pris på at det er så mange av dere som kommer innom, og det er kjekt å se at det er aktivitet her inne, når jeg er borte. 

Jeg har laget en liten oversikt til dere, hvor dere kan se hvor mye candy som skal til for å utvikle hver av de ulike pokémonene i spillet. Listen er kronologisk, og jeg har naturligvis utelatt alle pokémon, som ikke utvikler seg. Jeg har tidligere sagt at det er lurt å vente med å utvikle pokémon til man er høyere level, og det står jeg fortsatt ved, og da er det også greit å vite hvor mye candy man må ha spart opp, før man utvikler, spesielt pokémon som utvikler seg to ganger.

For at du lett skal kunne navigere deg, er det mulig å bruke ctrl+f funksjonen, slik at du kan søke på navnet til pokémonen du ser etter. 

Hvis det er noe du ønsker at jeg skal skrive om, er det helt lov å legge igjen forslag i kommentarfeltet. 

BULBASAUR → IVYSAUR → VENUSAUR


CHARMANDER → CHARMELEON → CHARIZARD

SQUIRTLE → WARTORTLE → BLASTOISE

CATERPIE → METAPOD → BUTTERFREE

WEEDLE → KAKUNA → BEEDRILL

PIDGEY → PIDGEOTTO → PIDGEOT

RATTATA → RATICATE

SPEAROW → FEAROW

EKANS → ARBOK

PIKACHU → RAICHU


SANDSHREW → SANDSLASH

NIDORAN → NIDORINA → NIDOQUEEN

NIDORAN → NIDORINO → NIDOKING

CLEFAIRY → CLEFABLE


VULPIX → NINETALES 

JIGGLYPUFF → WIGGLYTUFF

ZUBAT → GOLBAT


Etter at generasjon 2 kom, trenger Zubat bare 25 candy for å utvikle seg.

ODDISH → GLOOM → VILEPLUME

PARAS → PARASECT

VENONAT → VENOMOTH

DIGLETT → DUGTRIO

MEOWTH → PERSIAN

PSYDUCK → GOLDUCK

MANKEY → PRIMEAPE

GROWLITHE → ARCANINE

POLIWAG → POLIWIRL → POLIWRATH

ABRA → KADABRA → ALAKAZAM

MACHOP → MACHOKE → MACHAMP

BELLSPROUT → WEEPINGBEEL → VICTREBELL

TENTACOOL → TENTACRUEL

GEODUDE → GRAVELER → GOLEM

PONYTA → RAPIDASH

SLOWPOKE → SLOWBRO

MAGNEMITE → MAGNETON

DODUO → DODRIO

SEEL → DEWGONG

GRIMER → MUK

SHELLDER → CLOYSTER

GASTLY → HAUNTER → GENGAR 

DROWZEE → HYPNO 

KRABBY → KINGLER

VOLTORB → ELECTRODE

EXEGGCUTE → EXEGGUTOR

CUBONE → MAROWAK

KOFFING → WEEZING

RHYHORN → RHYDON

HORSEA → SEADRA

Etter at generasjon 2 kom, trenger Horsea bare 25 candy for å utvikle seg.

GOLDEEN → SEAKING

STARYU → STARMIE

MAGIKARP → GYARADOS

EEVEE → FLAREON, JOLTEON, VAPOREON

OMANYTE → OMASTAR

KABUTO → KABUTOPS

DRATINI → DRAGONAIR → DRAGONITE

 OVERSIKT OVER CANDY TIL GENERASJON 2 

Nyttige tips til Pokémon Go


Jeg har samlet opp litt nyttige ting om spillet, som vi alle er så fryktelig avhengige av. Noe vet du kanskje om fra før? Kanskje du nettopp har begynt? Hvem vet. Jeg kommer derimot ikke til å gå veldig detaljert inn i det å ta over gymmer, da jeg selv ikke har brydd meg så veldig mye om dette - enda, men du kommer til å se en del om hvordan du kan forsterke pokémonene dine. 

STRØM:
De aller fleste vet at Pokémon Go tømmer telefonen din for batteri, veldig fort. Og det er noen ting som kan forhindre dette.

SKRU AV AR MODE:
AR-mode er veldig gøy, hvis man har lyst å ta artige bilder. Og vi har jo alle sett den sporadiske Magikarpen på middagsbordet, og Psyducken i toalettet, men faktum er at denne funksjonen tar mer strøm når du bruker den, enn ved å la vær, da den i tillegg bruker kameraet ditt på telefonen. Dessuten gjør dette også, at det er vanskeligere å treffe Pokémonen når du kaster baller på den (humre), og du slipper å se awkward ut, der du flimser på gaten.

SJEKK AT BATTERY SAVING MODE  FAKTISK VIRKER:
Battery saving mode, er en innstilling du kan finne i spillet, som henholdsvis skal gjøre at du sparer strøm. Når telefonen din er opp-ned, vil skjermen gå i svart, men spillet vil likevel gi fra seg varsler når det dukker opp pokémon, og vil registrere lengden du går til eggene dine. Ganske neat, ikke sant? 

Når den virker. 

Det er ikke alle telefoner dette virker på. Noen opplever ikke at telefonen skrur av skjermen med denne funksjonen i det hele tatt. Og, for å bruke meg som eksempel, så opplever jeg at skjermen skrur seg av, men den varsler ikke om pokémon eller registrerer avstanden jeg har gått til eggene mine. Helt håpløst. 

Sjekk derfor at det virker, før du aktivt begynner å bruke det; for når den ikke virker, gjør den faktisk ikke noe annet enn å tømme telefonen din for strøm. 

STRØMSPARING PÅ SELVE TELEFONEN: 
De aller fleste telefoner gir deg mulighet til å ha strømsparing på. Dette gjør for de fleste at mange bakgrunnsprogram ikke kjører, når du ikke vil at de skal gjøre det. Det kan også være lurt å stenge programmer du har brukt underveis, for de tar faktisk strøm de også når de er åpne i bakgrunnen. Steng facebook, nettlesere, innstillinger, instagram, snapchat og alle de uendelig mange programmene du bruker daglig, fullstendig etter at du har brukt dem. 

KJØP DEG EN NØDLADER ELLER TO: 
Hvis du tror telefonen din kommer til å holde hele dagen, tar du kraftig feil. Kjøp deg en nødlader om du har planer om å være lenge ute. De koster ikke veldig mye alt ettersom. 

Mange bedrifter driver i disse dager og deler dem ut gratis også, men ha i minne at du har fått den gratis. Det betyr ikke at den er av høyeste kvalitet. Det er tross alt promo-materiale fra bedriftene, og de tar det billigste alternativet de finner, når de skal dele ut så mye. Skulle du derimot få tak i en gratis nødlader, kan den heller være nødladeren til nødladeren din. En nød-nødlader om du vil.  ITEMS: 
Det er mange items i spillet, som er greit å vite litt om før man bruker dem feil. Det er jo ikke sånn at du får en walkthrough av dem når du begynner, med unntak av den lille beskrivelsen. 

INCENSE: 
Incense er et item du kan bruke for å tiltrekke pokémon til deg selv. Dette gjør ikke at andre spillere kan fange de som spawner når du bruker disse, og er ganske greit å bruke når du vil ha flere, bor på et sted der det er lite av dem osv. MEN bruk dem når du beveger deg. Det er faktisk bevist at man mottar flere pokémon av å være i bevegelse, enn du vil få av å sitte i ro. 

Når du er i ro, får du en pokémon hvert 5. minutt.
Er du i bevegelse, får du en pokémon når du har gått 200 meter. So you better get them legs moving!  

Jeg skulle ønske jeg visste det når jeg satt i stuen, hjemme hos mamma, på landet. Da hadde jeg heller gått meg en tur, for når jeg oppholdt meg i huset, fikk jeg veldig få på den halvtimen itemet varer. 

For de som vil lese kode: 

LURES: 
Lures har nesten samme funksjon som incense, men må legges på pokéstops. Denne varer også i en halvtime, og gjør at det spawner pokémon, som alle i nærheten av dette pokéstoppet kan fange. 

Det sies også at hvilke typer pokémon, og hvor høy combat power de har, påvirkes av hvor høyt level treneren som la opp luren har. Spar derfor lurene dine til du er 15+, helst 20+, for da kan du få utrolig mye kult. 

EGG INCUBATORS: 
Man kan få egg, når man swiper poké stops. Da får man egg som krever at man går 2 km, 5 km og 10 km, og man starter med en standard egg incubator, som man alltid har, når man kommer langt nok. Den er orange, og den kan du bruke så mye du vil.

Du kan derimot få blå egg incubators. Disse kan brukes 3 ganger, før de er oppbrukt, og jeg vil råde deg til å sette 5 km og 10 km egg i disse, fremfor 2 km. Og det er jo fordi det tar mye lenger tid å klekke 5 og 10 km egg, enn 2'erene. Setter du et 10 km egg i den blå, samtidig som du fyller opp den orange kan du på den tiden det tar å klekke et 10 km egg, klekke disse kombinasjonene med den orange:

5 stk 2 km egg
2 stk 2 km egg, og 1 stk 5 km egg
2 stk 5 km egg

Hvis du satser på å klekke egg mens du tar buss/trikk/tog/bil, og tror det kommer til å gjøre prosessen kjappere, tar du feil. Spillet måler farten din, og hvis du er i altfor fort bevegelse, slutter den å telle avstanden. Til og med sykkel kan bli for fort for det. Det funker hvis du sykler sakte. Det funker på sparkesykkel, og det funker om du sitter i rush-trafikk eller er i sakte nok fart. Bemerk deg også at du får mye mer candy for en pokémon som klekkes fra et egg, enn dersom du fanger den in the wild. Så selv om du klekker en pokémon du er møkk lei av, kan det likevel være nyttig om du mangler candy til den. 

LUCKY EGG: 
Lucky egg, gir deg dobbelt så mye XP. Og XP gjør at du levler opp. Et lucky egg kan derfor være ekstra nyttig, om du bruker det riktig. Du får dobbel XP av å fange pokémon, swiper poké stops, tar gymmer og vinner, og utvikler pokémon. Du kan med andre ord innhente ganske mye på den halvtimen det er aktivt. 

Slik går du frem hvis du vil powerlevle:

- Opphold deg i nærheten av poké stops. Helst med lures. Da får du XP for å swipe stedet, og fange pokémon. 
- Samle opp pokémon du kan utvikle. Fortrinnsvis pidgeys, weedles og caterpies. De trenger kun 12 candy, og spawner, overalt, hele tiden. De er med andre ord lett å få tak i. Du må ha mange. Mange. 

Jeg fikk en regndråpe på skjermen min her om dagen, som aktiverte lucky egget mitt, når jeg browset gjennom tingene mine, for å finne noe å trashe. Krise! Heldigvis hadde jeg oppsamlet meg en ganske god samling med Drowzees, Pidgeys, Spearows, Weedles og Caterpies mens jeg var i nærheten av lure områder. Det gikk med andre ord ikke til waste, og jeg levlet fra 14 til 17 på en halvtime. 

Hvis du er usikker på om du har nok pokémon til å sitte å utvikle i en halvtime, kan du bruke PidgeyCalc
PidgeyCalc regner ut alt for deg. Du legger til antall pokémon du har, og antall candies. Du kan velge å regne det ut, kun for den ene pokémonen, eller for flere av gangen. Den forteller deg da om du må overføre noen av dem for å få nok candies til å utvikle, hvor lang tid det vil ta, og hvor mye XP du kan samle opp. Ganske nyttig. 


STAR DUST:
Star dust er noe du kan bruke til å utvikle pokémonene dine, sammen med candies hvis du vil ha en sterkere pokémon. Dette får du når du fanger pokémon, eller klekker egg. Så selv om du ikke har lyst å fange den derre Rattataen IGJEN, så vil du det likevel slik at du får star dust. Det kan nemlig brukes på alle pokémon, og er ikke låst til en spesifikk en, slik som candies. 

Men spar på det. Under ser du hvorfor. 

UTVIKLING:
Du har fanget nok Machoper til å kunne utvikle en, slik at du får en Machoke. Du er low level, og Machopen din er ganske suck. Hvis du ikke har planer om å få sterke pokémon, kan du sånn sett, se vekk i fra dette. 

Vent med å utvikle. 

Here's why; En Machop trenger 25 candies for å utvikle seg til en Machoke, og den har to steg av utviklinger, og du må ha 50 candies for å få en Machamp. Det tar tid. Du utvikler Machopen din, og får en Machoke, og mens du driver og fanger nye Machoper, levler du opp, og begynner å finne sterkere pokémon. Innen den tiden du har fått nok candies til en Machamp, har du fått en enda sterkere Machop, som ville gjort seg bedre, og du har ikke nok candy til Machoke og Machamp igjen. 

Æsj. Right? 
Utvikle dem, når du har nok candies til begge utviklingene, slik at den nylige Machopen du fanget, ligger på nivå med trenerlevelet ditt. Det er ganske langsiktig, men hva er dere tror Team Instinct i Bergen driver med? De gjør seg klar til krig, og kommer til å overrumple alle. Bare vent. 

Utover det, når du styrker pokémonen din, vil den på et tidspunkt, ikke nå lengre. Men det betyr ikke at den ikke kan bli sterkere. Du må bare trene deg selv opp i level, for da kan du fortsette. Slik er det i spill-serien på gameboy/3DS også. Hvis du har pokémon som er levlet over et visst punkt, før du har tatt en gym, mister du kontroll over dem, og de gjør som de vil. Samme prinsipp følger i Pokémon Go med power ups. Det går parallellt. 

TA HENSYN:
Ta hensyn der du er. Forsøpling, støyforurensing, og generelt dårlig oppførsel i både trafikk og ellers der du er, er noe man kan holde seg for god for. Fortsetter det, kan det ødelegge for mange andre. 

Her i Bergen, er akvariet et veldig populært sted, for å finne mye spennende, men det er dumt når andre ødelegger det for resten. Vis hensyn når du er ute om natten spesielt. Tenk på de som bor i disse områdene, som må holde ut med biler som fyrer musikk, folk som roper og skriker, og som våkner opp til søppel utenfor døren sin. 

Det er ikke greit. Det er fortsatt bare et spill. Husk det.


#pokemongo #pokemon20 #pokemon #spill #gaming #spmg #tips 

Retrospekt

26, Bergen

Heisann!
Jeg heter Trude, er 26 år gammel, og bor i Bergen.

Jeg studerer Digital Kultur på Universitet i Bergen, og bruker mye av den ekstra tiden min på Hyperion Vest. Jeg er interessert i dataspill, brettspill og Pokémon TCG, og har en tøysete katt som heter Twoface.

For kontakt, kan du sende mail til retrospektblogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits