hits

Chi's Sweet Home

Jeg har nettopp lest ferdig denne, og jeg bare fortelle dere om den. Dette er nemlig noe av det fineste jeg har lest på lenge. Chi's Sweet Home vekker så mange forskjellige følelser i deg, og det er nettopp derfor alle må lese denne. 

Chi's Sweet Home handler om kattungen Chi, som har endt opp hos en familie som egentlig ikke kan beholde henne fordi det ikke er lov med kjæledyr der de bor. Etter hvert som tiden går finner Chi sin plass hos familien mens de prøver å gjemme henne fra naboene. 

Det er ikke ofte jeg opplever at jeg både ler, gråter, jubler, banner, gråter litt igjen, ler, jubler, gråter, og helt til slutt blir lettet, før det hele går over i panikk og utålmodighet i retning; "Er det slutt? ...men, jeg begynte jo nettopp?! HVA SKAL JEG GJØRE MED LIVET MITT NÅ?!"

Hele lesningen hadde gjort seg med noe is, et gigantisk teppe og emotional support gjennom denne historien, for du blir et følelsesmessig vrak, og jeg anbefaler dere ikke på noen måte å lese Chi's Sweet Home på bussen eller i andre offentlige rom. Du kommer til å bli oppfattet som en crazy person hvis du ikke klarer å holde masken. Selv er jeg ikke akkurat en av de som klarer å holde slikt inne. 

Når det er sagt, historiene er kjempefine. Hvis du har katt selv, kommer du garantert til å relatere til mye av det. Illustrasjonene er fantastiske, og fanger øyeblikk på en utrolig god måte, som kanskje er mye av grunnen til at man starter å faktisk le og gråte.

Jeg anbefaler Chi's Sweet Home på det aller sterkeste. Om du ikke liker katter, så er det en kjempebra gave til noen som gjør det. 

3 kommentarer

Den lille Pandaen c:

15.01.2018 kl.21:31

Aww nice, jeg tror det er anime og om jeg ikke tar feil?

Retrospekt

15.01.2018 kl.21:40

Den lille Pandaen c::
Det stemmer ^^
Mangaen er best tho :3

Den lille Pandaen c:

15.01.2018 kl.21:46

Hehe :P Har endel manga, men anime lista mi er (whopsie) drit-lang!

Skriv en ny kommentar

Retrospekt

26, Bergen

Heisann!
Jeg heter Trude, er 26 år gammel, og bor i Bergen.

Jeg studerer Digital Kultur på Universitet i Bergen, og bruker mye av den ekstra tiden min på Hyperion Vest. Jeg er interessert i dataspill, brettspill og Pokémon TCG, og har en tøysete katt som heter Twoface.

For kontakt, kan du sende mail til retrospektblogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv