Retrospekt ser nærmere på BREAKthrough

BREAKthrough er et veldig spennende sett, noe som kommer av at det er så mye historie i det! Dette settet henger også sammen med de etterkommende settene BREAKpoint og Fates Collide, og alle settene har tråder du kan trekke sammen.

Disse settene er veldig spennende. Dere husker kanskje da jeg snakket om kort som hengte sammen? Vel, jeg har gravd meg selv enda dypere i dette. Dette blir første del av tre, da jeg kommer til å ta en gjennomgang av BREAKpoint og Fates Collide.  

Nå, dette er bare min oppfatning av det hele, og det betyr ikke at det nødvendigvis er rett. Uansett hadde det vært spennende å høre deres teorier, skulle dere ha noen andre tolkninger eller kanskje noen tråder jeg har gått glipp av her. 

Den offisielle beskrivelsen av settet: 
"Pokémon BREAK Evolution opens a new path to power that builds on a Pokémon's existing strengths and creates all-new battling options! These new Pokémon BREAK come from twin worlds, home to Zoroark BREAK, Mega Mewtwo X, and Mega Mewtwo Y. One world of technology, one world of nature, and all the wonders of BREAK Evolution are yours to explore in the Pokémon TCG: XY?BREAKthrough expansion!"

I BREAKthrough, får vi et innblikk av de to parallelle verdenene. Settet inneholder kort av pokémon fra begge verdener, både den urbane og den landlige. Dette får vi se flere referanser til i samtlige kort, som blant annet "Parallel City"-trainerkortet som visualiserer disse verdenene helt konkret. Samtidig har vi Noctowl med den landlige verdenen i bakgrunnen, og Staraptor med den urbane.

Kortene av Chespin, Magnemite, Axew, Zoroa, Remoraid og Doduo viser oss kontrasten av hvordan disse pokémonene lever i disse to verdenene, og er kanskje det letteste å oppdage i hele settet. 

Men det som er spennende er hva som er i ferd med å skje, og for å få en lettere forståelse for hvordan ting skjedde, må vi hente inn 2 promokort fra XY-serien. Dette forteller oss derimot ikke hva det er som gjør at dette skjer, og det har jeg ikke klart å finne ut av selv enda. Men det som er sikkert er at disse to verdenene er i ferd med å kollidere og smelte sammen som følge av disse to Mewtwoene: 


Mewtwo er en av pokémonene som er veldig vektlagt i dette settet. Disse to her forteller oss at Mewtwo til venstre tilhører den urbane verdenen, mens den til høyre tilhører den naturlige, og de er i ferd med å lade opp et angrep.  


Det er vanskelig å si om de angriper hverandre eller ikke, men det forandrer ikke det faktum at de angriper samtidig, på samme sted som den andre er i sin parallelle verden. 

 


Marowak og Flabébé bevitner kollisjonene fra sitt synspunkt. Det er nemlig helt tydelig at det er en Mewtwo Y du kan se på Marowak-kortet, og jeg er 100% sikker på at det er en Mewtwo X i Flabébé-kortet.   

Dette gjør at pokémon fra disse verdenene høster inn energien som dannes når denne bristen skjer, og BREAK pokémon blir til. BREAK pokémon klarer nemlig å utnytte denne energien, som gir de fornyet kraft, sammen med sin gamle. Dette gir altså BREAK pokémon ekstra angrep, når du spiller Pokémon TCG.

 

BREAKthrough handler altså om disse to verdenene, og bristen som har funnet sted. Hva som skjer videre får vi se i BREAKpoint, som vil bli det neste settet jeg skal ta en nærmere titt på. Det hele blir da avsluttet i Fates Collide, hvor vi kan trekke en endelig konklusjon på resultatet av denne bristen som har oppstått i BREAKthrough. 

Hvis du har noen tanker og teorier om dette, blir jeg veldig glad for å høre. Jeg synes dette er kjempespennende! Kanskje du til og med har noen tanker om BREAKPoint og Fates Collide? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Retrospekt

26, Bergen

Heisann!
Jeg heter Trude, er 26 år gammel, og bor i Bergen.

Jeg studerer Digital Kultur på Universitet i Bergen, og bruker mye av den ekstra tiden min på Hyperion Vest. Jeg er interessert i dataspill, brettspill og Pokémon TCG, og har en tøysete katt som heter Twoface.

For kontakt, kan du sende mail til retrospektblogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits