Ukens illustratør: Akira Komayama

Neste illustratør fra Pokémon Trading Card Game er Akira Komayama! 

Akira Komayama startet med å illustrere kort i Call of Legends settet fra 2011 og har siden da levert oss 96 kort til dags dato. 
Akira har en ganske fin strek, og har ved flere anledninger illustrert kort som har en sammenheng med hverandre. Akira var faktisk den illustratøren som gjorde meg mest oppmerksom på dette fenomenet, og inspirerte meg til å ikke bare samle på kortene til forskjellige illustratører, men også kort som forteller en historie sammen. Akira har derimot ikke illustrert et eneste EX-kort. 

Det som også er litt interessant med kortene til Akira, er at agrepene ved flere tilfeller har en sammenheng med illustrasjonene som lages. Og det er enda en liten detalj man legger merke til og setter pris på, når man gransker kort. 


Denne serien her er et ypperlig eksempel på Akira. Her henger både illustrasjon, angrep og sidenotisene i høyre hjørne sammen. Disse kortene viser gjennom tid, hvordan dette vennskapet utvikler seg til å bli det beste man kan tenke seg. 

Charmander: "My Charmander is so rambunctious! I wonder if we can become good friends?"
Charmeleon: "My precious friend who is always with me. I have so many things I want to tell you."
Charizard: "No matter what happens, if we stick together, we can get past it. Forever and ever."

En annen trio jeg har stor sans for er Darumaka, Axew og Scraggy kortene fra Black and White promoserien. Her har jeg lagt bildene på hverandre for å vise dere at disse utgjør et sammenhengene bilde hvor disse tre pokémonene er ute og sanker mat. 

Jeg liker svært godt streken til Akira, da den er så enkel og ren, og i flertallet av kortene som er illustrert av Akira, vil man se at pokémonene har et hvitt omriss rundt seg. Enda et kjennetegn man legger merke til når man undersøker kort. Det setter dem veldig i fokus, og lyser dem opp på en fin måte. 

En oversikt over kortene til Akira kan du finne på pkmncards.com, en ypperlig side å bruke hvis du ønsker oversikt over arbeidet til ulike illustratører.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Retrospekt

26, Bergen

Heisann!
Jeg heter Trude, er 26 år gammel, og bor i Bergen.

Jeg studerer Digital Kultur på Universitet i Bergen, og bruker mye av den ekstra tiden min på Hyperion Vest. Jeg er interessert i dataspill, brettspill og Pokémon TCG, og har en tøysete katt som heter Twoface.

For kontakt, kan du sende mail til retrospektblogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits