Nintendo bekrefter at det blir økt produksjon av Classic Mini-konsollene deres


"Vi kan med glede bekrefte at Nintendo vil fortsette forsendelsene
av
Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System
 Europa i 2018, og at de i tillegg vil bringe Nintendo Classic Mini:
Nintendo Entertainment System tilbake til Europa neste sommer!
Flere detaljer vil bli avslørt på et senere tidspunkt" - Nintendo Norge

 

Nintendo bekrefter i dag, at produksjonen av Classic Mini-serien vil fortsette, og flere hopper av glede over dette. Det har vært nervepirrende for mange av oss. Etterspørselen har vært enorm for Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System, og vinduet for å forhåndsbestille ble fort lukket.

I denne omgang har butikkene vært mer forberedt på hvor mange eksemplarer de vil få, men dette har likevel ikke vært dekkende for behovet. Men ettersom konsollen enda ikke er sluppet, vet vi fortsatt ikke med sikkerhet om alle som har bestilt faktisk vil få den i første runde.

Det er likevel håp igjen nå som Nintendo bekrefter at de vil øke produksjonen, og bringe tilbake den første i rekken - Classic Mini: Nintendo Entertainment System, og 2018 kan ikke komme fortere for de som ble etterlatt i mørket av Nintendo. 
 


Anmeldelsen min av Classic Mini: Nintendo Entertainment System kan du lese her.
 

 Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System 
 Slippes 29.september 

Konsollen som vi akkurat nå fortsatt venter på, vil komme til butikkene 29. september. Slusene for å forhåndsbestille har for lengst stoppet, og vi venter i spenning.

Konsollen kommer med to kontrollere og 21 forhåndsinstallerte spill. Alt du trenger å gjøre er å plugge kablene på plass, og du er klar til å spille. Kjente spill som Super Mario World, Yoshi's Island, Starfox, Final Fantasy III og Donkey Kong Country skal på nytt få berike hverdagen vår. Men det stopper ikke der; vi vil også få oppleve Starfox II som aldri har blitt lansert - før nå.  


Én kommentar

Elevele

12.09.2017 kl.16:46

:)

Jeg har en Nes med diverse spill til. Elsker den maskinen! He he

Skriv en ny kommentar

Retrospekt

26, Bergen

Heisann!
Jeg heter Trude, er 26 år gammel, og bor i Bergen.

Jeg studerer Digital Kultur på Universitet i Bergen, og bruker mye av den ekstra tiden min på Hyperion Vest. Jeg er interessert i dataspill, brettspill og Pokémon TCG, og har en tøysete katt som heter Twoface.

For kontakt, kan du sende mail til retrospektblogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits