Ukens illustratør: Yuka Morii

Jeg tenkte jeg skulle starte med noe nytt her inne, og det er å fremheve de flotte illustratørene som bidrar til Pokémon Trading Card Game. Her er det nemlig en del å vise frem, og jeg kommer til å starte med en av mine personlige favoritter, Yuka Morii.

Yuka Morii har laget illustrasjoner til pokémonkort siden Crossing the Ruins i 2000 (japansk), som er mest kjent for oss som Neo Discovery som kom i 2001 på engelsk. Hun har altså produsert illustrasjoner til pokémonkort i 17 år nå. 

Hun illustrerer ikke på en veldig tradisjonell måte, da hun lager pokémon-figurer av leire som hun fotograferer i et iscenesatt landskap. Hun er blant de illustratørene du "kjenner igjen" når du ser kortene, og slik er det med mange av illustratørene som lager kort til Pokémon Trading Card Game.  

Per i dag har hun produsert 124 engelske kort til oss, og det som er så spennende er jo at man kan se teknologiutviklingen gjennom kortene hennes. Kvaliteten når du fotograferer i dag, sammenlignet med kvaliteten fra da Neo Discovery kom ut har jo endret seg noe voldsomt. 

Dette gjør at det er utrolig spennende å samle på kortene til Yuka Morii i kronologisk rekkefølge. 


Yuka Morii's første kort fra Neo Discovery.

Dette er noen av hennes nyeste produksjoner, og for meg blir de bare bedre og bedre. Som jeg nevnte er hun en av mine personlige favoritter, og det gjør at jeg har begynt å samle på kortene hennes spesifikt, hvor jeg har tilegnet en egen perm til hennes kunst. Dette er altså en av de mange måtene du kan samle på pokémonkort.

Dersom du ønsker å se flere av kortene hennes kan du besøke pkmncards.com her.
Det er få nettsider som jeg kjenner til, hvor du faktisk kan søke opp kortene til illustratørene og få en helhetlig oversikt. Pretty neat!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Retrospekt

26, Bergen

Heisann!
Jeg heter Trude, er 26 år gammel, og bor i Bergen.

Jeg studerer Digital Kultur på Universitet i Bergen, og bruker mye av den ekstra tiden min på Hyperion Vest. Jeg er interessert i dataspill, brettspill og Pokémon TCG, og har en tøysete katt som heter Twoface.

For kontakt, kan du sende mail til retrospektblogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits