Etterlyser falske pokémonkort!

Jeg er på jakt etter falske pokémonkort! Som de fleste leserne mine vet, så har jeg en guide for hvordan du kan oppdage at du har falske kort, og den beste måten å lære hvordan andre kan se dette er ved å gi dere visuelle eksempler på både gode og dårlige falske utgaver. 

Dersom du har noen falske kort hjemme, og ønsker å bidra til guiden min med noen eksempler, setter jeg veldig stor pris på om du vil sende det inn til meg på mail. 

Du kan gjøre følgende: 

  • Skanne de falske kortene med printeren din (foretrukket). 
  • Ta bilde av dem. Gjerne så klart og beint som mulig, og helst med en hvit bakgrunn (f.eks. et ark)  
    • Unngå mobilkamera dersom det ikke er av eksepsjonell kvalitet.  
  • Dersom du har det ekte kortet, i tillegg til det falske, setter jeg stor pris på om du kan legge disse ved siden av hverandre, slik at man kan se forskjell. 

De falske kortene du har kan være både veldig gode og veldig dårlige. Står det f.eks. 7000 HP, vil jeg gjerne har det også. Men spesielt om du har noen falske kort, som du var helt overbevist om var ekte, er det høyt ønsket. Det er disse som er vanskelige å spotte, og de jeg kan lære vekk mest om. Hvis kortene du har ikke har noen tegn på baksiden som gjør at du reagerer på at de er falsk, trenger du ikke avbilde baksiden. Jeg er i utgangspunktet på jakt etter forsiden av kortene, og jeg ønsker engelske kort.   

Bidrag kan du sende til retrospektblogg@hotmail.com.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Retrospekt

26, Bergen

Heisann!
Jeg heter Trude, er 26 år gammel, og bor i Bergen.

Jeg studerer Digital Kultur på Universitet i Bergen, og bruker mye av den ekstra tiden min på Hyperion Vest. Jeg er interessert i dataspill, brettspill og Pokémon TCG, og har en tøysete katt som heter Twoface.

For kontakt, kan du sende mail til retrospektblogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits