Pokémon Go Tips: Generasjon 2


Generasjon 2 i Pokémon Go har vært ute en stund, og ettersom jeg skrev om generasjon 1, skal jeg gjøre dette for nåværende generasjon også, siden det har kommet noen ønsker om dette på mailen min.

Det er jo mye nytt som skjer nå! Men det er mye man samtidig kan gjøre for å forberede seg til de kommende generasjonene, og det skal jeg gå gjennom her.  

 EVOLUTION ITEMS: 
Pokémon Go har innført evolution items med oppdateringen av den nye generasjonen. Det vil si at du må ha disse tingene for å utvikle disse pokémonene. Disse får du på dag 7 av din 7 day streak, og en sjelden gang i blant får du dem ved å spinne poké stops, men på den syvende dagen er du garantert et item. 

Det er 5 evolution items per i dag, men det kommer nok flere, hvis vi skal følge tråden fra 3DS-spillene. 

Disse kan du få, og hvilke pokémon du kan bruke de på: 

 • Metal Coat
  • Onix til Steelix
  • Scyther til Scizor
 • King's Rock
  • Poliwhirl til Politoed
  • Slowpoke til Slowking
 • Sun Stone
  • Gloom til Bellossom
  • Sunkern til Sunflora
 • Up-Grade
  • Porygon til Porygon2
 • Dragon Scale
  • Seadra til Kingdra

 EEVOLUTIONS - UMBREON OG ESPEON: 
Som du kan med Vaporeon, Flareon og Jolteon, kan du med Umbreon og Espeon, navngi Eevee'n din, slik at du får de nye utviklingene. Dette fungerer kun en gang, so make it count! 

Men dersom du allerede har gjort dette, er det likevel en metode for hvordan du får Umbreon og Espeon. Dette gjør du: 
1. Sett Eevee som din buddy-pokémon
2. Gå 10 KM med Eevee
3. Hvis du vil ha Umbreon, utvikle Eevee på kveldstid. 
4. Hvis du vil ha Espeon, utvikle Eevee på dagtid. 

 EGG: 
Ny generasjon, flere egg! Her har du en oversikt over de ulike pokémonene du får i de forskjellige eggene. 

 BERRIES: 
Det er kommet 2 nye berries til spillet. Pinap berry, og nanab berries, og sammen med Razz berries har vi nå 3 alternativer. 

Pinap berries gir deg dobbelt så mye candy, når du fanger en pokémon. Nice! Selv bruker jeg disse veldig mye, spesielt på pokémon jeg ikke møter ofte.

Mens Pinap berries gir deg dobbelt så mye candy, gjør Nanab berries at pokémon roer seg ned litt mer. Etter at gen 2 kom, har nemlig pokémon begynt å bevege seg på skjermen, i alle slags mønster. Noen går høyt opp, og så ned, mens andre surrer rundt i åttetall eller sikk-sakk bevegelser. 

 TRANSFERS: 
Visste du at du kan overføre flere pokémon på én gang? Det ble mulig for en stund tilbake. Jeg oppdaget det av ren tilfeldighet, og er overlykkelig over denne muligheten. 

Alt du trenger å gjøre er å holde fingen din på en pokémon, og den blir markert i listen. Når det er gjort kan du trykke på alle du vil overføre, og sende dem avgårde til grinderen...ja, nei, professoren altså...ehe.

 SLIK FÅR DU DE ULIKE UTVIKLINGENE TIL TYROGUE: 
Tyrouge, på lik linje som Eevee, kan utvikle seg til flere forskjellige pokémon, men til forskjell fra Eevee, hvor utviklingene går på sjanse, kan du vite hva du får, når du utvikler Tyrogue. Det kan du enkelt sjekke ved å appraise den. 

Hvis attack er best, får du Hitmonchan. 
Hvis defense er best, får du Hitmonlee.
Hvis stamina er best, får du Hitmontop.

Selv har jeg en Tyrogue akkurat nå, som har best attack, og kommer ikke til å utvikle denne, fordi jeg heller vil ha Hitmontop.

 SPAR CANDY! 
I tide til generasjon 4 kan du allerede nå spare opp candy til en hel del pokémon som vil få flere og egne utviklinger. Og er vi heldig vil Niantic Labs slippe ny generasjon hvert halvår (vi krysser fingrene). Om ikke må de underholde oss med flere events, da det virker som at dette skaper mest aktivitet for oss som spiller Pokémon Go.   

Her har dere en oversikt over pokémon dere allerede nå kan spare candy til. Mange av dem er ikke så enkle å få tak i, slik som Porygon, Lickitung, og Togepi. Samtidig er mange av de altfor enkle å skaffe candy til, slik som Murkrow og Swinub. 

Pokémon du kan spare candy til nå:
Murkrow → Honchkrow
Aipom → Ambipom
Misdreavus → Mismagius
Magneton → Magnezone
Lickitung → Lickilicky
Rhydon → Rhyperior
Tangela → Tangrowth
Electabuzz → Electivire
Magmar → Magmortar
Togetic → Togekiss
Eevee → Leafeon, Glaceon
Gligar → Gliscor
Piloswine → Mamoswine
Porygon2 → Porygon-Z

Disse kommer i gen 4, mange av dem er vanskelig å finne, og hvis du vil fylle opp dexen din fort når generasjonen er ute, er dette veien å gå

 BUDDY-SYSTEMET: 
Før gen 2 kom, ble buddy-systemet introdusert til oss. Dette betyr at du kan ha en pokémon som din buddy, og den vil finne candy når du har gått et antall KM med den. Den finner bare 1 candy, men det er en god funksjon likevel, ettersom det kan være en måte å få samlet inn candy til pokémon du ikke møter ofte, og som du vil utvikle. Men så er det også slik at det er forskjellige grenser for hvor mange kilometer du må gå for de forskjellige pokémonene, og her har du en oversikt over dette for gen 2. 

 TIDLIGERE INNLEGG OM POKÉMON GO: 
GEN 1: Candy til utviklinger
GEN 2: Candy til utviklinger
GEN 1: Tips til Pokémon GO

Lurer du på noe? Spør! Jeg svarer etter beste evne.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Retrospekt

26, Bergen

Heisann!
Jeg heter Trude, er 26 år gammel, og bor i Bergen.

Jeg studerer Digital Kultur på Universitet i Bergen, og bruker mye av den ekstra tiden min på Hyperion Vest. Jeg er interessert i dataspill, brettspill og Pokémon TCG, og har en tøysete katt som heter Twoface.

For kontakt, kan du sende mail til retrospektblogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits