Norges første Pokémon-messe kommer i år!


I år kommer Norges første pokémon-messe! 

Det har vist seg at Pokémon er en interesse som folk enda ikke har lagt fra seg. Stikk motsatt; har interessen vokst enormt det siste året alene, og nå kommer vår første messe!

Messen vil foregå på Sagene samfunnshus i Oslo, 24.-25.. juni, og vil omfavne alt vi elsker og digger med Pokémon. 

Foreløpig vil messen inneholde følgende aktivitet: 

  • Pokémonkort-utstillinger av samlinger
  • Salg og kjøp av nye og gamle Pokémon-kort
  • Byttehjørne
  • Norgesturnering i Pokémon TCG
  • Norgesturnering i Pokémon-spillene til 3DS

Messen er et initiativ fra Pokémania Samlekortforening, og Pokémon TCG- og VGC-miljøet i Norge, og det blir med andre ord noe for enhver som er interessert i Pokémon. 

Det vil også være en ypperlig mulighet til å møte andre Pokémon-entusiaster, både nye og erfarne, hvor man kan lære mye av hverandre. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du følge eventen på facebook, eller notere mailen din der for å få informasjon tilsendt på den. 

Jeg skal selv ta turen, så jeg håper jeg ser dere der!


#pokemon #pokemonmesse #pokemontcg #pokemania

3 kommentarer

Aylar Von Kuklinski

04.04.2017 kl.21:27

Har ikke lengre noen nevneverdig interesse for Pokemon selv, men derimot så er jeg generelt ganske positiv til det aller meste som er gaming-relatert i det minste, selv om jeg ikke nødvendigvis er like stor fan av alle de forskjellige spillene. Så som spill-elsker så er likevel denne nyheten noe jeg anser som en positiv ting! ^^ Hvis det gir mening.

Retrospekt

05.04.2017 kl.13:46

Aylar Von Kuklinski:
Det gir veldig mening! Det er jo alltid bra når miljøet utvikler seg, fordi interessen vokser. Dette er jo kjempebra, ikke bare for de som liker pokémon-kort, men også for de som spiller competativt i video spillene, eller de som vil ha en "way in" i miljøet. ^^

PokemonkortNorge

07.04.2017 kl.23:02

Messen holdes 24-25. juni.

Skriv en ny kommentar

Retrospekt

26, Bergen

Heisann!
Jeg heter Trude, er 26 år gammel, og bor i Bergen.

Jeg studerer Digital Kultur på Universitet i Bergen, og bruker mye av den ekstra tiden min på Hyperion Vest. Jeg er interessert i dataspill, brettspill og Pokémon TCG, og har en tøysete katt som heter Twoface.

For kontakt, kan du sende mail til retrospektblogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits