World to the West har fått slippdato!

Spillselskapet bak Teslagrad, Rain Games, har fått slippdato til sitt kommende spill, som fortsetter å utforske universet, World to the West. Spillet vil komme til våren, 5.mai, og vil være mulig å få til PC, WiiU, Playstation 4 og Xbox One. Samtidig vil det komme fysiske kopier til PC, Playstation 4 og Xbox One til butikkene, og allerede nå kan du legge World to the West til ønskelisten din på Steam.

Gjør det nå, så blir våre norske spillutviklervenner glade!

Spillet vant også nylig "Best in Play"-prisen på GDC, spillutviklerkonferansen som gikk av stabelen i San Francisco siste uken i februar.
Vi kan altså glede oss enormt mye til spillet er i våre egne hender! Vi vet jo allerede at World to the West, ikke følger den samme stilen som Teslagrad, og vi vil få se et spill med et spekter av friske farger, og spennende historie i 3D.

I tråd med nyheten om slippdato, har det selvsagt kommet en ny trailer til spillet, og vi får avslørt mer gameplay, surroundings, og ikke minst; soundtrack! Jeg gleder meg. Dette blir bra!


#spillutvikling #raingames #worldtothewest #slippdato

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Retrospekt

26, Bergen

Heisann!
Jeg heter Trude, er 26 år gammel, og bor i Bergen.

Jeg studerer Digital Kultur på Universitet i Bergen, og bruker mye av den ekstra tiden min på Hyperion Vest. Jeg er interessert i dataspill, brettspill og Pokémon TCG, og har en tøysete katt som heter Twoface.

For kontakt, kan du sende mail til retrospektblogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits