Hypercamp søker crew!Har du lyst å være del av Norges mest fantastiske sommerleir, Hypercamp? 
Skjønner du ikke helt hva jeg prater om? 

Hypercamp er Hyperions sommerleir, som arrangeres hvert år den siste uken i juli på Hudøy. I år er dette 24.-28.juli, og denne sommerleiren er noe for deg som har interesse for e-sport, rollespill, laiv, cosplay, brettspill, and you name it! 

Som mannskap vil du være med å bidra til at alle deltakerne våre får en fin uke. Du jobber et skift om dagen, og ellers har du fritid til å gjøre det du vil. Oppgavene varierer fra å være en karakter i storlaiven, lage mat, holde bli-kjent-leker, hjelpe kursholdere og ellers ha et godt humør som smitter på andre. Det er så mye variert arbeid, at du ikke en gang merker at du "jobber".På fritiden kan du blant annet være med å spille sandvolleyball, rumpeldunk, chille, spille brettspill, leke med nerf eller boffersverd, og alt mulig annet kult vi har å by på. 

Jeg anbefaler dette på det sterkeste, spesielt om du har lyst å gjøre noe du aldri har gjort før! Jeg har vært med her i så mange år nå, og det har blitt en fast aktivitet for meg om sommeren. Reise og opphold dekkes av Hyperion, og du får møte så mange spennende mennesker, og gjøre mye moro på på en uke. Du kommer ikke en gang til å merke at du er crew! SÅ gøy har vi det! 

Søknadsfristen for å bli crew er 15. mars, og 1.april får du svar på om du har blitt valgt ut. Søknadskjemaet finner du her. Søk i dag! 

Har du noen spørsmål, er det bare å legge dem igjen i kommentarfeltet, så skal jeg svare på det du måtte lure på.

#hypercamp #sommerleir #hyperion

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Retrospekt

26, Bergen

Heisann!
Jeg heter Trude, er 26 år gammel, og bor i Bergen.

Jeg studerer Digital Kultur på Universitet i Bergen, og bruker mye av den ekstra tiden min på Hyperion Vest. Jeg er interessert i dataspill, brettspill og Pokémon TCG, og har en tøysete katt som heter Twoface.

For kontakt, kan du sende mail til retrospektblogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits