Generasjon 2 er på vei til Pokémon Go!Generasjon 2 er på vei til Pokémon Go, allerede denne uken! Er du spent? 

I følge Niantic vil den store oppdateringen til generasjon 2 innebære blant annet følgende: 

 OVER 80 NYE POKÉMON! 
Det vil komme mer enn 80 nye pokémon til spillet, som vi kan kjenne igjen fra the good old days, da vi spilte pokémon silver/gold/crystal. Vi får altså et gjensyn med Totodile, Chicorita og Cyndaquil! Men HVOR blir det av muligheten til å få fanget noen legendariske pokémon snart? Dette har vi ventet på lenge.

 NYE POKÉMON, NYE UTVIKLINGER! 
Nye pokémon, betyr nye utviklinger, og nye måter å utvikle på! Eevee skal nå kunne utvikle seg til Espeon og Umbreon, men hva annet kan vi forvente her? Chansey sin utvikling til Blissey. Gloom gir oss valget mellom Vileplume og Bellossom. Vi har en Seadra som kan utvikle seg til Kingdra. Slowking gir oss valget mellom Slowbro og Slowking. Mulighetene er mange!  Men utviklingene her, kommer ikke lett, noen av disse utviklingene vil kreve spesielle items, på lik linje som i spillene på gameboy. Vær derfor på utkikk etter nye items fra pokéstops!

 NYE BÆR! 
Det kommer flere alternativer til bær i spillet, som igjen har sine egne egenskaper. Pinap bær og Nanab bær! Nanab bær vil kunne senke farten på bevegeligheten til pokémonene du mater disse til, mens Pinap bærene gir deg DOBBELT så mye candy, hvis du klarer å fange pokémonen på det neste forsøket.

Utover disse tingene blir det også gjort noen endringer i interfacet, og det vil komme nye avatarer og en utvidet garderobe, men for meg er dette sekundært i forhold til alt det andre spennende som skjer! 

Ryktene sier spillets oppdatering vil være på plass innen 18.februar, og jeg tror ikke dette vil være en oppdatering som tar liten plass akkurat. So "BE - PRE - PARED!" som Scar synger i Løvenes konge. 


#pokémon #pokémongo #mobilspill #dataspill #oppdatering 

2 kommentarer

Iselin Renée

17.02.2017 kl.14:02

Blir vel mye folk ute igjen nå da hehe :)

Retrospekt

17.02.2017 kl.14:33

Iselin Renée:
Heh, ja, det har i hvert fall dukket opp mange flere lures i området her, og det har det ikke vært på veldig lenge ^^

Skriv en ny kommentar

Retrospekt

26, Bergen

Heisann!
Jeg heter Trude, er 26 år gammel, og bor i Bergen.

Jeg studerer Digital Kultur på Universitet i Bergen, og bruker mye av den ekstra tiden min på Hyperion Vest. Jeg er interessert i dataspill, brettspill og Pokémon TCG, og har en tøysete katt som heter Twoface.

For kontakt, kan du sende mail til retrospektblogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits