5 spill vi kan glede oss til i 2017

Nytt år, innebærer nye spill! Yes! Så hva kan vi glede oss til? Jeg skal hvert fall fortelle deg hvilke 5 spill jeg gleder meg til og som jeg er spent, nysgjerrig, hyped og ja, alle resterende ord i vokabularet som kan beskrive utålmodigheten min. 

NI NO KUNI: REVENANT KINGDOM

Plattform: PS4
Release: 2017
Utvikler: Level-5

Dette har jeg ventet på - lenge. Faktisk siden Ni No Kuni: Wrath of the White Witch kom ut, har jeg ventet på dette. Level-5 har teamet opp med Yoshiyuki Momose og Joe Hisaishi, og det kan jo ikke bli bedre! 

Level-5 har alltid levert spill jeg får instant sans for, og jeg håper de ikke skuffer meg denne gangen. 
Ni No Kuni: Revenant Kingdom, tar oss tilbake til den velkjente verdenen i en gripende fortelling i dette nye RPG eventyret. De har holdt kortene tett til brystet, men like før jul fikk vi vite at det skulle komme i 2017, og de la igjen en ny engelsk trailer for å pine oss litt til mot release. Men før den tid, må jeg nesten begynne å spare penger til en Playstation 4, for frem til nå har jeg ikke sett noen grunn til å kjøpe en. 

WORLD TO THE WEST

Plattform: PC, XBOXONE, PS4, NINTENDO
Release: Q1 2017
Utvikler: Rain Games

Det er ikke lenge igjen til vi får se World to the West på hyllene. Dette spillet drar universet fra Teslagrad et steg lenger i et helt nytt format, fra plattform til 3D topdown. World to the West er et adventure action puzzle spill, hvor du kan spille som 4 forskjellige helter, med 4 forskjellige personligheter, mål og egenskaper. Ved å spille som alle karakterene, vil du kunne oppdage mange hemmeligheter, og kriker og kroker, med en spennende story som er sydd inn i alle gledene av å utforske. Sammen med crisp musikk, og vakker art, blir kombinasjonen av alle elementene spennende å se. 

Dette er et spill du kan glede deg til! Og vi må jo innrømme at det er ekstra kult at spillet er utviklet av et norsk indieselskap.

THE LEGEND OF ZELDA: BREATH OF THE WILD 

Plattform: WII U, SWITCH
Release: 2017
Utvikler: Nintendo

Breath of the wild, har vi ventet på siden de avslørte spillet. Dette er nok det mest spennende Zelda-spillet vi har sett på lenge, og det syns! Spillet er et åpen verden action adventure spill, i HD oppløsning! Spennende! 

Historien er satt i Hyrule naturligvis, hvor vi, selvsagt, spiller som Link (IKKE ZELDA! GET YOUR SHIT TOGETHER!). 
Link våkner etter en søvn på 100 år, av en mystisk stemme som leder han mot å bekjempe Calamity Ganon. 

Spillet gir oss enormt med spilltid, og vil være kompatibelt med amiiboer som vil komme til spillet. Din evne til å legge strategier, og planlegge hvordan du skal gå frem vil bli satt på prøve, og det vil være 100 forskjellige dungeons å gå gjennom. 

Dette er nok det største spillet Nintendo har kommet med frem til i dag, og det blir spennende å se om våre forventninger måler opp med resultatet. 

YOOKA-LAYLEE

Plattform: PC, MAC, LINUX, PS4, XBOXONE 
Release: 11. April. 2017
Utvikler: Playtonic Games

Yooka-Laylee er et åpen verden 3D plattform spill fra utviklerne Playtonic Games. Playtonic, består av tidligere medlemmer fra Rare, som blant annet utviklet Banjo Kazooie, som spillet er svært inspirert av.

Det blir spennende å se om de klarer å fornye konseptet. Jeg kjenner jo at det kribler litt i fingrene mine, når jeg ser traileren, da musikken og lydeffektene alene gir meg lysten til å spille Banjo-Kazooie på Nintendo 64. 

Med Yooka, kameleonen, og Laylee, flaggermusen, skal vi gjennom mer enn 5 forskjellige spillverdener, hvor kombinasjonen av Yookas og Laylees evner vil hjelpe oss gjennom en rekke puzzles og utfordringer, på jakten etter Pagies. 

Spørsmålet blir om spillet vil være bra fordi det faktisk er det, eller om den nostalgiske følelsen fra Banjo-Kazooie vil skape et press, og gjøre oss mer kritiske til opplevelsen. Jeg tror derimot at spillet kan være en stor glede for de som ikke vokste opp med Banjo-Kazooie, og jeg håper de har utviklet spillet til å føles som et eget spill, og ikke bare et reskin av inspirasjonskilden. 

EVER OASIS

Plattform: 3DS
Release: 2017 
Utvikler: Grezzo 

Dette er kanskje et av spillene jeg er mest nysgjerrig på i år. Ever Oasis er et RPG action adventure spill til Nintendo 3DS. Og det må jeg si, jeg har ikke sett så mye spennende til denne håndkonsollen som skal komme i år. 

Det er teamet bak The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D som leverer dette konseptet. Selv håper jeg dette blir litt som opplevelsen av Fantasy Life, et noe ukjent konsept, som virkelig tok oss som har spilt det med storm. 

Du spiller som en Seedling, som sammen med Isuna, din partner, skal bygge opp en oase. Spillet byr på karakterer du må slå deg sammen med for å fullføre dine oppdrag i en verden du må kjempe mot fiender, for å opprettholde freden i ørkenen. Her må du vinne materialer i grotter og dungeons fylt med puzzles og tjene opp dewadems, valutaen i spillet, og bygge butikker og utstyr. Jeg er spent, og ser frem til dette spillet som gir meg vibber fra både Fantasy Life, Dark Cloud, og Rune Factory Fantasy-serien. Dette virker å ligge midt i min gate, så ja, jeg gleder meg jo litt da! 

2 kommentarer

Anders

11.01.2017 kl.14:51

"Level-5 har alltid levert spill jeg får instant sans for"

Aner jeg noen som har spilt Dark Cloud/Chronicle her?

Ser forsåvidt veldig frem til Ni No Kuni 2 selv. Og Zelda, selvfølgelig.

Retrospekt

11.01.2017 kl.17:08

Anders:
Yes, you do!
Det var favorittspillet mitt når Ps2 kom ut! :D

Ni No Kuni 2 blir spennende, men må få skaffet meg en PS4 før den tid tho, til nå har de ikke levert noen spill som jeg bare MÅ ha, så det hele har blitt utsatt til nå o.o

Skriv en ny kommentar

Retrospekt

26, Bergen

Heisann!
Jeg heter Trude, er 26 år gammel, og bor i Bergen.

Jeg studerer Digital Kultur på Universitet i Bergen, og bruker mye av den ekstra tiden min på Hyperion Vest. Jeg er interessert i dataspill, brettspill og Pokémon TCG, og har en tøysete katt som heter Twoface.

For kontakt, kan du sende mail til retrospektblogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits