Så mye candy trenger du til utviklinger i Pokémon Go 

Jeg er tilbake fra Norges mest fantastiske sommerleir; Hypercamp! Jeg har altså vært ute på en liten øy i en uke, og har derfor verken blogget eller spilt Pokémon Go. Nå er jeg derimot tilbake, og jeg ser at dere har vært innom til tross for at det ikke har kommet noen nye oppdateringer fra meg. Noen av dere har stilt spørsmål mens jeg har vært borte, og de har jeg klart å svare på underveis, selv om jeg ikke har blogget. 

Jeg setter veldig stor pris på at det er så mange av dere som kommer innom, og det er kjekt å se at det er aktivitet her inne, når jeg er borte. 

Jeg har laget en liten oversikt til dere, hvor dere kan se hvor mye candy som skal til for å utvikle hver av de ulike pokémonene i spillet. Listen er kronologisk, og jeg har naturligvis utelatt alle pokémon, som ikke utvikler seg. Jeg har tidligere sagt at det er lurt å vente med å utvikle pokémon til man er høyere level, og det står jeg fortsatt ved, og da er det også greit å vite hvor mye candy man må ha spart opp, før man utvikler, spesielt pokémon som utvikler seg to ganger.

For at du lett skal kunne navigere deg, er det mulig å bruke ctrl+f funksjonen, slik at du kan søke på navnet til pokémonen du ser etter. 

Hvis det er noe du ønsker at jeg skal skrive om, er det helt lov å legge igjen forslag i kommentarfeltet. 

BULBASAUR → IVYSAUR → VENUSAUR


CHARMANDER → CHARMELEON → CHARIZARD

SQUIRTLE → WARTORTLE → BLASTOISE

CATERPIE → METAPOD → BUTTERFREE

WEEDLE → KAKUNA → BEEDRILL

PIDGEY → PIDGEOTTO → PIDGEOT

RATTATA → RATICATE

SPEAROW → FEAROW

EKANS → ARBOK

PIKACHU → RAICHU


SANDSHREW → SANDSLASH

NIDORAN → NIDORINA → NIDOQUEEN

NIDORAN → NIDORINO → NIDOKING

CLEFAIRY → CLEFABLE


VULPIX → NINETALES 

JIGGLYPUFF → WIGGLYTUFF

ZUBAT → GOLBAT


Etter at generasjon 2 kom, trenger Zubat bare 25 candy for å utvikle seg.

ODDISH → GLOOM → VILEPLUME

PARAS → PARASECT

VENONAT → VENOMOTH

DIGLETT → DUGTRIO

MEOWTH → PERSIAN

PSYDUCK → GOLDUCK

MANKEY → PRIMEAPE

GROWLITHE → ARCANINE

POLIWAG → POLIWIRL → POLIWRATH

ABRA → KADABRA → ALAKAZAM

MACHOP → MACHOKE → MACHAMP

BELLSPROUT → WEEPINGBEEL → VICTREBELL

TENTACOOL → TENTACRUEL

GEODUDE → GRAVELER → GOLEM

PONYTA → RAPIDASH

SLOWPOKE → SLOWBRO

MAGNEMITE → MAGNETON

DODUO → DODRIO

SEEL → DEWGONG

GRIMER → MUK

SHELLDER → CLOYSTER

GASTLY → HAUNTER → GENGAR 

DROWZEE → HYPNO 

KRABBY → KINGLER

VOLTORB → ELECTRODE

EXEGGCUTE → EXEGGUTOR

CUBONE → MAROWAK

KOFFING → WEEZING

RHYHORN → RHYDON

HORSEA → SEADRA

Etter at generasjon 2 kom, trenger Horsea bare 25 candy for å utvikle seg.

GOLDEEN → SEAKING

STARYU → STARMIE

MAGIKARP → GYARADOS

EEVEE → FLAREON, JOLTEON, VAPOREON

OMANYTE → OMASTAR

KABUTO → KABUTOPS

DRATINI → DRAGONAIR → DRAGONITE

 OVERSIKT OVER CANDY TIL GENERASJON 2 

6 kommentarer

Hanne Beate

31.07.2016 kl.13:31

Takk for nyttig info! Jeg har ikke satt meg så nøye inn i det med candy, men vet at man får 3 candy for hver pokemon man fanger. Får man også 3 candy for hver man transferer? Etterhvert som man når høyere i level blir det vel enklere å fange pokemons med høyere CP, og da lønner det seg å evolve dem, samtidig med et lucky egg, etter hva jeg har forstått?

Jeg fant en Victrebell på level 6, men så hengte appen seg opp, men tror ikke jeg hadde klart å ta den med kun vanlige pokeballer.

Retrospekt

31.07.2016 kl.14:00

Hanne Beate:
Hei Hanne!
Du får 3 candy når du fanger en, 1 candy når du transferer.
Når du klekker egg får du mye mer candy, det varierer veldig hva du får, men som eksempel, fikk jeg 7 candy for en weedle fra egg, og 21 candy for en machop jeg klekket.

Når man blir høyere level, blir det lettere å møte på pokemon med høyere CP, men etter level 20 har jeg opplevd at de blir vanskeligere å fange, og at de stikker lettere av, og man bør bruke great ball, razz berries og ultra ball oftere.

Hvordan det er best å bruke lucky egget, og når du burde evolve pokemon, kan du lese om i innlegget mitt "nyttige tips til pokemon go". Der har du en strategi som funker veldig bra, når du skal power levle :)

Linda Lund

21.08.2016 kl.14:58

takk for nyttig blog :) jeg er på level 21 nå og lurer på det er dumt å transferre de man har veldig mange av? for eks hadde jeg 42 Drowzees og transferred 25 av dem, har jeg ødelagt CP nå?

Har forresten enda ikke sett Pikachu, selv etter å ha kommet til level 21 og reise mye rundt grunnet jobben. Litt rart siden alle jeg møter har minst to av dem (?) har du noen tips ? Takker for svar :)

Retrospekt

23.08.2016 kl.20:05

Linda Lund:
Hei Linda!

Det er ikke dumt å transfere pokemons du har mange av, da det ikke påvirker hvilken CP de har.
Det er levelet ditt, som har innvirkning på hvor sterke pokemon du har. Og 21 er ganske bra, men igjen er det tilfeldig hva du får, siden du fortsatt kan møte på en CP 10 Drowzee for eksempel.

Når du overfører pokemon får du 1 candy for den du overfører. Disse kan du samle opp, og bruke til å utvikle, eller styrke pokemon. Ta Drowzee for eksempel. Den er veldig vanlig. Men den har fortsatt en nytte; du kan samle opp masse candy til å utvikle de til Hypnoer etter en stund, men dette tar lang tid. Jo mer du sparer opp (1 Drowzee, per 50 candy, gir en Hypno), jo flere utviklinger har du når du bruker lucky egget ditt som gir dobbel xp, og da vil du ha så mange utviklinger som mulig. Her burde du benytte deg av pidgeycalc.com, slik at du vet når du bør bruke egget ditt.

Jeg har heller ikke møtt så mye Pikachuer. Jeg fant en i Oslo, og har funnet en i Bergen. Ikke mye med andre ord. Men du kan alltids klekke 2km egg, og håpe på å få en der, og da får du ekstra candy også. :)

Jonas

06.05.2017 kl.18:00

Hei kan du få inn den nye generasjonen

Retrospekt

07.05.2017 kl.17:10

Jonas:
Hei Jonas!
Jeg har nå laget en oversikt for generasjon 2. Du finner linken til innlegget i bunnen av denne oversikten ^^

Skriv en ny kommentar

Retrospekt

26, Bergen

Heisann!
Jeg heter Trude, er 26 år gammel, og bor i Bergen.

Jeg studerer Digital Kultur på Universitet i Bergen, og bruker mye av den ekstra tiden min på Hyperion Vest. Jeg er interessert i dataspill, brettspill og Pokémon TCG, og har en tøysete katt som heter Twoface.

For kontakt, kan du sende mail til retrospektblogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits