07. Striper

GAMEBOY! I choose you!

Våren har sitt inntog om dagen, noe som får meg til å pakke frem gameboyen, og spillene til den. Nostalgien skyter over meg, og barndomsminner blomstrer frem. En god følelse, som passer godt i disse dager. Nå kan jeg faktisk sitte ute i solen, og spille, uten å miste tomlene mine av all kulden. Likevel er det lurt å være litt taktisk, når man velger spillet som skal få varme opp for gameboy-sesongen. 


#gameboy #spill #tegneserie #stripe

Når du har fullført et spill

Du vet den mestringsfølelsen du får, når du har fullført et spill? Vel, den er ofte kortvarig, er den ikke? Må få gjort noe med den skyggen. 

#spill #gaming #tegneserie #stripe 

Når du ikke vet hva du skal spille

Jeg er jo en casual gamer, og noen ganger opplever jeg slike perioder hvor jeg har spilt gjennom de spillene jeg har. Så i de periodene jeg ikke har noen nye spill, diskuterer jeg ofte med meg selv om hva det skal bli. Noen ganger er det spill jeg har veldig lyst å spille, men som jeg samtidig ikke er i humør til å spille. Det er ikke rett feel, kan du si.  

Jeg har derfor laget en liten stripe til dere, hvor jeg illustrerer disse dagene. For det som skjer, når jeg ikke finner ut hva jeg skal spille, er at jeg ender opp med å spille det jeg liker å kalle hjernedøde spill; 2048, candy crush, og andre teite mobilspill, som egentlig krever ganske lite av deg. 


#spill #tegneserie #gaming #hverdag

Retrospekt

26, Bergen

Heisann!
Jeg heter Trude, er 26 år gammel, og bor i Bergen.

Jeg studerer Digital Kultur på Universitet i Bergen, og bruker mye av den ekstra tiden min på Hyperion Vest. Jeg er interessert i dataspill, brettspill og Pokémon TCG, og har en tøysete katt som heter Twoface.

For kontakt, kan du sende mail til retrospektblogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits